Pozivamo Vas da popunite upitnik za roditelje i ocenite naš rad.

 • Metod rada: Naš cilj je da učenike naučimo efikasnim komunikacijskim veštinama . Uvodimo jezik kroz igre u učionici, glumu, druge aktivnosti koje omogućavaju čak i najmladjim polaznicima da usvajaju različite jezičke konstrukcije.
 • Da li je srpski jezik prisutan tokom časa? Naš rad u učionici podrazumeva da se isključivo koristi strani jezik, uz ograničenu upotrebu maternjeg jezika(kad je potrebno dodatno pojasniti instrukcije)
 • Da li pratite školski program? Naš cilj učenja, od samog osnivanja škole, je da polaznicima pružimo programe i znanje koje prevazilazi okvire nastave u redovnim školama. Tu smo, naravno i da im pomognemo da prevazidju poteškoče u natavi jezika u redovnim školama, ali je kod nas fokus na unapredjenju nastave stranog jezika, kroz programe koje mi pažljivo biramo.
 • Kako se formiraju grupe? Sve grupe se formiraju na osnovu uzrasta i nivoa znanja svakog polaznika. Ukoliko polaznik ima predznanja, to se utvrdjuje testiranjem na početku kursa. Testiranje je usmeno i pismeno.
 • Ko su naši predavači? Svi naši predavači su visoko kvalifikovani , sa iskustvom u radu sa svim uzrastima.
 • Aktivnosti koje naša škola organizuje: Od samog osnivanja Jezička škola ETC WORLD je pripremni centar za polaganje Cambridge ispita, a od pre 12 godina i pripremni /ispitni centar za Pearson ispite. Letnje škole jezika u Velikoj Britaniji, Hippo Olympiad, medjunarodno takmičenje iz znanja engleskog jezika

 

Cambridge Assessment English cetificate

Naši kandidati se pripremaju za polaganje Cambridge medjunarodnih ispita iz engleskog jezika više od 25 godina. U pitanju su Cambridge ESOL ispiti/Cambridge Assessment English od A1 do C2 nivoa(Common European Framework of Reference for Languages CEFR)- First Certificate, Cambridge Advanced, Proficiency, IELTS. Počeli smo sa pripremom i mladjih kandidata za polaganje YLE ispita(Starters,Movers, Flyers)., kao i ispita namenjenih tinejdzerima Key and Preliminary .

Jezička škola ETC WORLD oglašava upis u novu školsku godinu koji traje od 31.08.2022. do  15.09.2022. Planirani početak nastave je 19.09.2022. 

Sve informacije vezane za upis možete dobiti i na broj telefona: 064 205 96 45 i 032 327 488.

Upis novih polaznika se može obaviti i u prostorijama škole u vremenu od 16h- 20h svakog radnog dana počevši od 31.08.2022.

Nastava se organizuje u učionici , kroz neposredan rad sa polaznicima.  U mogućnosti smo da  organizujemo i online nastavu (preko ZOOM/Microsoft Teams platforme) u zavisnosti od potreba polaznika .

Pored kurseva stranih jezika svih nivoa A1 -C2 i uzrasta (engleski, nemački, francuski, italijanski) organizujemo i:

 • Pomoć u savladavanju gradiva engleskog jezika od V do VIII razreda kroz posebne programe prilagođene potrebama dece, rad u grupi .
 • Posebni programi za učenje engleskog jezika za decu uzrasta 5 i 6 godina. Novi , savremeni programi učenja engleskog jezika, zabavan i aktivan način učenja. 
 • Priprema za Cambridge ESOL  ispite od ove godine i za najmlađe polaznike : YLE , Key i Preliminary. Priprema kandidata za Cambridge ESOL ispite na višim nivoima: B2-C2(First, Advanced i Proficiency). Naša škola ima status zvaničnog pripemnog centar za Cambridge ispite.
 • Priprema i polaganje PEARSON ispita u prostorijama škole.
 • priprema kandidata za IELTS i TOEFL ispite.
 • Organizovanje letnijh škola kampova engleskog i nemačkog jezika u zemlji i inostranstvu (London, Beč, Berlin, Kopaonik)

 Upis školska godina 2018/2019upis 2018 001

Naši polaznici su i ovog leta imali priliku da usavrše svoje znanje engleskog jezika i nauče dosta novog o kulturi i načinu življenja u Velikoj Britaniji putem HOME-STAY programa u organizaciji ENGLISH TOURS-a iz Beograda .