Učite lako sa nama!

Naša facebook stranica

Prijava

O nama

Jezička škola ETC WORLD je centar za učenje stranih jezika koji postoji od 1996. godine. Osnovni cilj rada sa polaznicima je razvijanje komunikativne kompetencije i sticanje praktičnog znanja engleskog i drugih stranih jezika (nemačkog, italijanskog, francuskog i ruskog). Postojimo dugi niz godina, ulažemo u kvalitet nastave, uvodimo različite metode rada. Nastava se organizuje u prijatnoj atmosferi, u prostorijama škole koje su namenski uredjene, u kvalitetno opremljenim učionicama koje imaju TV sa DVD-jem, kompjutere, video projektor. Našim učenicima je na raspolaganju bogata školska biblioteka i stalan pristup internetu.

Naša škola ostvaruje dugogodišnju saradnju sa Britanskim savetom u Beogradu. Postali smo Bronzani partner u okviru Addvantage programa British Council-a, odnosno preporučeni centar za pripremanje kandidata za neki od Cambridge ESOL ispita i IELTS (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE).

Jezička škola ETC WORLD, kao jedina u svom gradu i Moravičkom okrugu poseduje licencu Privredne komore u Londonu i jedina je akreditovan ispitni centar za EDI /LCCI ispite.

Kao akreditovan LCCI centar uspešno organizujemo JET SET ispite kao i preliminarna takmičenja za HIPPO medjunarodno takmičenje iz engleskog i italijanskog jezika, koje se održava u Italiji u maju svake godine.

Organizujemo nastavu u skladu sa CEFR nivoima (A1-C2).

Pružamo prevodilačke usluge.

Radimo po najnovijim metodama i programima Oxford University Press-a, Macmillan-a i Cambridge University Press-a.

Ponosni smo na uspeh naših kandidata na polaganjima međunarodno priznatih ispita, Cambridge ESOL i EDI/LCCI .

Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije o našem centru za učenje stranih jezika, molimo Vas da nas kontaktirate.

 U toku je upis na kurseve stranih jezika.

 

 


Jezička škola ETC WORLD