Učite lako sa nama!

Naša facebook stranica

Prijava

Način rada

NAČIN RADA

 Nastava u našoj školi se zasniva na sledećim principima :

* Razvijanje motivacije kao ključnog elementa u procesu učenja . Podstičemo njihovu znatiželju i ljubav prema učenju jezika kroz samostalan rad i rad u malim grupama.

* Zasnivamo nastavu na komunikativnom pristupu učenju jezika gde je centar nastave sam polaznik.

Opširnije: Način rada

Nastava

Predškolski uzrasti

Posebnu pažnju poklanjamo radu sa našim najmladjim polaznicima , grupama dece uzrasta od 5 godina i grupama dece uzrasta od 6 godina (predškolci).

Programi koji se rade sa njima su pažljivo odabrani kako bi u prijatnoj atmosferi učionice podstakli ljubav i motivaciju ka učenju jezika. Naravno akcenat je na zabavi , igri i pokretu, tačnije slušanju jezika.

Udžbenici za ove nivoe imaju zanimljive likove, pesmice i priče koje vrlo brzo pobudjuju dečiju radoznalost i želju za učenjem nečeg novog, u ovom slučaju stranog jezika.

Opširnije: Nastava

Radovi učenika

Radovi učenika

Jedna od naših vannastavnih aktivnosti je i STORY COMPETITION , takmičenje koje smo organizovali u saradnji sa našim partnerom THE ENGLISH BOOK-om iz Beograda. Naši polaznici pišu priče, pesme, crtaju stripove na slobodnu ili zadatu temu , a cilj ovog takmičenja je podsticanje na kreativno pisanje i stvaranje na engleskom jeziku.

Konkurs za najbolji literarni rad ili strip na engleskom jeziku  „My English Book“

 

 

 


Jezička škola ETC WORLD